Hennepkwekerij met 6000 planten opgerold op bedrijventerrein Deventer

Hennepkwekerij met 6000 planten opgerold op bedrijventerrein Deventer

DEVENTER – Aan de Osnabrückstraat heeft de politie rond het middaguur een inval gedaan bij een bedrijfspand. Een woordvoerder van de politie bevestigt dat het om een hennepkwekerij gaat. Er is vooralsnog niemand aangehouden. De brandweer werd opgeroepen om de ruimtes te controleren op gevaarlijke stoffen. Na metingen werd de situatie veilig bevonden en kon de plantage worden ontmanteld. Enexis is ter plaatse om de stroom van het pand af te sluiten. De politie meldt dat het om 6000 planten en stekken gaat, waarvan een deel was geplukt. Er zijn een auto en twee motoren in beslag genomen.

Abonneer je op dit kanaal en volg ons ook op Instagram (instagram.com/112nieuwsDeventer) of Facebook (facebook.com/IncidentDeventerNU)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *