16-jarige jongen mishandeld door GAE-supporters na opmerking over Zwolle

16-jarige jongen mishandeld door GAE-supporters na opmerking over Zwolle

DEVENTER – De politie rukte zondagmiddag massaal uit naar de Rivierenwijk na een melding van een vechtpartij. Rond de Veenweg en Schipbeekstraat bleek een 16-jarige jongen te zijn aangevallen door supporters van Go Ahead Eagles. De jongen had een grappen geroepen dat hij voor Zwolle was, waarop de groep verhaal kwam halen. Volgens een bericht op Facebook is de jongen meerdere malen getrapt, waaronder in het gezicht, en zijn er persoonlijke spullen vernield en afgepakt. Het is nog niet bekend of er daders zijn opgepakt.

Volg ons ook op Instagram: instagram.com/112nieuwsDeventer

One thought on “16-jarige jongen mishandeld door GAE-supporters na opmerking over Zwolle

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *