Uitslaande woningbrand Cornelis Lelylaan Deventer, volgens buren ontstaan door vuurwerk

Uitslaande woningbrand Cornelis Lelylaan Deventer, volgens buren ontstaan door vuurwerk

DEVENTER – Een woning aan de Cornelis Lelylaan in de Vijfhoek is kort na middernacht op de benedenverdieping uitgebrand. De bewoners zijn ongedeerd gebleven, maar werden voor de zekerheid wel door ambulancepersoneel nagekeken. Ook de buren zijn met de schrik vrij gekomen. De forensische Opsporing is opgeroepen door de politie omdat verwacht wordt dat opzet in het spel is. Meerdere omstanders spreken van vuurwerkpijlen die door een groep jongeren op de woning zijn afgeschoten, en mogelijk een bewuste actie waarbij vuurwerk door de brievenbus is gegooid. De politie kan daar nog niet op reageren. De schade aan de woning is groot, voor de bewoners wordt opvang geregeld.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *