Kop-staart aanrijding op de Holterweg ter hoogte van Paul van Gurp in Colmscahte

Kop-staart aanrijding op de Holterweg ter hoogte van Paul van Gurp in Colmscahte

COLMSCHATE – Op de Holterweg knalden even voor 16 uur drie auto’s op elkaar. De voorste auto stond stil, en het achteropkomende verkeer zag dit over het hoofd. Na het ongeval zat de Holterweg enige tijd volledig dicht om de hulpdiensten voldoende werkruimte te geven. Dit leidde direct tot lange files, omdat het op de route drukker dan normaal was door afsluitingen op de A1. In de voorste auto zat alleen een bestuurder, in de andere auto’s zowel een bestuurder als bijrijder. Alle betrokkenen met klachten zijn nagekeken door ambulancepersoneel, maar er hoefde niemand mee naar het ziekenhuis. De witte auto’s liepen forse schade op en moeten worden afgesleept. Verkeer kon na een tijdje weer om-en-om het ongeval passeren, de politie regelde het verkeer.

Abonneer je op dit kanaal en volg ons ook op Instagram (instagram.com/112nieuwsDeventer) of Facebook (facebook.com/IncidentDeventerNU)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *