Autobrand Frederik van Blankenheimstraat Deventer geblust door omwonenden

Autobrand Frederik van Blankenheimstraat Deventer geblust door omwonenden

DEVENTER – Aan de Frederik van Blankenheimstraat in Keizerslanden is vannacht iets na 4 uur brand gesticht in een Mercedes. Een voorbijganger zag de beginnende brand en waarschuwde de hulpdiensten én de bewoners. De bewoners konden met teiltjes water het vuur bij het rechter voorwiel blussen voordat de hele auto in lichterlaaie stond. De brandweer heeft de auto verder gecontroleerd om er zeker van te zijn dat het vuur niet was doorgeslagen naar de motorruimte. Ondanks het snelle ingrijpen heeft de auto flinke schade opgelopen. De politie was met meerdere auto’s in de wijk aanwezig op zoek naar een dader. Inclusief de viervoudige brandstichting tijdens de jaarwisseling is dit alweer het 11e voertuig dat is aangestoken in 2021.

Abonneer je op dit kanaal en volg ons ook op Instagram (instagram.com/112nieuwsDeventer) of Facebook (facebook.com/IncidentDeventerNU)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *