Arrestatieteam doet inval in loods aan de Duurstedeweg in Deventer, politie en douane doen onderzoek

Arrestatieteam doet inval in loods aan de Duurstedeweg in Deventer, politie en douane doen onderzoek

DEVENTER – Aan de Duurstedeweg op bedrijventerrein Kloosterlanden heeft de politie een inval gedaan in een loods dat op naam staat van een transportbedrijf. Hiervoor werd het arrestatieteam ingezet. Naast het AT waren er minstens 7 politiewagens, speurhonden en de douane aanwezig. Nadat het arrestatieteam vertrok ging een tiental agenten en rechercheurs de loods binnen. Ook werden via de roldeur een politiebusje en het busje van de Douane naar binnen gereden. De politie wil nog niets kwijt over de reden van de inval en of er aanhoudingen zijn gepleegd. Meer info volgt op een later moment. \

Abonneer je op dit kanaal en volg ons ook op Instagram (instagram.com/112nieuwsDeventer) of Facebook (facebook.com/IncidentDeventerNU)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *