17-jarig meisje omgekomen bij aanrijding met vrachtwagen op kruising N348/Oerdijk Schalkhaar

17-jarig meisje omgekomen bij aanrijding met vrachtwagen op kruising N348/Oerdijk Schalkhaar

UPDATE: Helaas is bij het ongeval een 17-jarig meisje uit Deventer omgekomen. De politie doet nog steeds uitgebreid onderzoek, onder andere naar de verkeerslichtinstallatie, en de kruising zit daarom naar verwachting nog tot 11 uur dicht voor al het verkeer.

SCHALKHAAR/DEVENTER – Op de kruising van de N348 en de Oerdijk, aan de rand van Deventer en het dorp Schalkhaar, is vanochtend een ernstig ongeval gebeurd tussen een vrachtwagen en een fietser. Ondanks dat de kruising voorzien is van verkeerslichten ging het toch mis. De kruising is volledig afgesloten en ook de N348 tussen Raalte en Deventer zit dicht, ook fietsers over de Oerdijk moeten omrijden. Een traumaheli is opgeroepen maar halverwege omgekeerd. De Verkeersongevallen Analyse van de politie gaat onderzoek doen. De bestuurder van de vrachtwagen is aangehouden voor verhoor, een standaard zaak bij ernstige ongevallen.

Abonneer je op dit kanaal en volg ons ook op Instagram (instagram.com/112nieuwsDeventer) of Facebook (facebook.com/IncidentDeventerNU)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *