Fietser te water bij sluis Eefde: traumaheli geland, man onder politiebegeleiding naar ziekenhuis

Fietser te water bij sluis Eefde: traumaheli geland, man onder politiebegeleiding naar ziekenhuis

EEFDE – Aan het Kanaalpad ter hoogte van de Sluis bij Eefde is vanavond rond 20:15 uur een man te water geraakt. 2 ambulances, een traumaheli en duikers van de brandweer werden opgeroepen. Het slachtoffer is door de brandweer uit het water gehaald en op de kade gereanimeerd. Een traumaheli kwam ter plaatse en de trauma-arts uit de heli is bij de ambulance ingestapt, waarop deze vrijwel direct met spoed naar het ziekenhuis in Nijmegen vertrok. Dit gebeurde onder begeleiding van 2 politiemotoren. De politie geeft ter plaatse aan dat omstanders een plons hoorden en opeens een fietser, die eerder achter hen reed, niet meer zagen. De man bleek in het water te zijn beland, waarop de omstanders 112 belden. Hoe de man precies in het water terecht is gekomen is niet duidelijk, de politie gaat in ieder geval uit van een eenzijdig ongeval. Hoe de toestand van het slachtoffer precies is is niet bekend.

Abonneer je op dit kanaal en volg ons ook op Instagram (instagram.com/112nieuwsDeventer) of Facebook (facebook.com/IncidentDeventerNU)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *