Wielrenner geschept op N348: man zwaargewond, traumaheli midden op kruising geland

Wielrenner geschept op N348: man zwaargewond, traumaheli midden op kruising geland

GORSSEL – Een wielrenner is zwaargewond geraakt nadat hij de N348 ter hoogte van Quatre Bras overstak. Een automobilist komend vanuit Gorssel, richting Zutphen, schepte de wielrenner. De oudere man belandde op de voorruit van de auto. Vanwege de ernstige verwondingen werden er twee ambulances en een traumahelikopter opgeroepen. De heli landde midden op de kruising van de Quatre Brasweg met de N348, deze wegen werden afgesloten voor al het verkeer. Dit leidde tot flinke files in beide richtingen. Het slachtoffer werd lange tijd in de ambulance behandeld door het MMT personeel. Uiteindelijk werd besloten de man met de traumaheli naar het ziekenhuis te vervoeren. De politie had lange tijd geen idee wie het slachtoffer was, omdat de man geen identiteitsbewijs of ander document met zijn naam erop bij zich had. Via een oproep op social media waarin om herkenning van de fiets wordt gevraagd probeert de politie met de familie in contact te komen.

Abonneer je op dit kanaal en volg ons ook op Instagram (instagram.com/112nieuwsDeventer) of Facebook (facebook.com/IncidentDeventerNU)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *