Auto op de kop te water Heino, inzittenden met de schrik vrij

Auto op de kop te water Heino, inzittenden met de schrik vrij

HEINO – Twee jongemannen zijn vanavond met de schrik vrijgekomen, toen ze met hun auto in de sloot belandden in het buitengebied tussen Raalte en Heino. Het ongeval gebeurde even voor negen uur vrijdagavond bij de kruising Twentseweg met de Kanaaldijk-noord. De brandweer rukte met een duikploeg uit, vermoedelijk in de veronderstelling dat de auto in het kanaal was beland. Maar de auto was in de sloot terecht gekomen die parallel aan het Overijsselsch Kanaal loopt. Opmerkelijk genoeg liep de motor nog en bleef het wiel van de auto draaien. De beide inzittenden konden zichzelf in veiligheid stellen en stonden de hulpdiensten al vanaf de kant op te wachten. Hulpverlening van een toegesnelde ambulance wezen ze af. De schade was uiteindelijk enkel een nat pak en uiteraard schade aan de auto.

Abonneer je op dit kanaal en volg ons ook op Instagram (instagram.com/112nieuwsDeventer) of Facebook (facebook.com/IncidentDeventerNU)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *