Kettingbotsing leidt uiteindelijk tot driedubbele aanrijding op N35 bij Raalte

Kettingbotsing leidt uiteindelijk tot driedubbele aanrijding op N35 bij Raalte

RAALTE – Zeven auto’s zijn op de N35 tussen Heino en Raalte beschadigd geraakt tijdens 3 verschillende botsingen. Op het hoogtepunt stond er 2 kilometer file. Het begon met een dubbele aanrijding waarbij vijf auto’s, die op de provinciale weg richting Raalte reden, op elkaar klapten. De eerste remde, de achterligger knalde er achterop en auto nummer drie daar weerachterop. De vierde auto wist op tijd te remmen maar kreeg nummer vijf in zijn kofferbak. Flinke schade was het gevolg en de voertuigen moeten nog weggesleept worden. Vervolgens ontstond er in tegengestelde richting kijkersfile. Ter hoogte van het ongeval knalden in die file auto’s nummer zes en zeven op elkaar. Gewonden zijn in de chaos niet gevallen. De weg was lange tijd dicht en het verkeer moest over een parallelweg. De files waren volgens de ANWB 2 kilometer lang en de vertraging duurt ongeveer 6 minuten.

Abonneer je op dit kanaal en volg ons ook op Instagram (instagram.com/112nieuwsDeventer) of Facebook (facebook.com/IncidentDeventerNU)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *