Autobrand aan de Klinkenbeltsweg in Deventer

Autobrand aan de Klinkenbeltsweg in Deventer

DEVENTER – Aan de Klinkenbeltsweg is vannacht rond 4:30 uur brand uitgebroken in een personenauto. De brandweer was snel ter plaatse, maar het voertuig stond al in lichterlaaie en was niet meer te redden. Het vuur was snel onder controle en sloeg niet over, mede doordat de auto niet dicht op andere auto’s geparkeerd stond en de wind gunstig stond. Of de brand een technische oorzaak heeft, of dat er opzet in het spel is, is nog niet bekend. De politie doet onderzoek en vraagt eventuele getuigen zich te melden. Ook mensen met een beveiligingscamera of dashcam in de omgeving worden gevraagd de beelden te bekijken. Afgelopen 3 maart werd een 52-jarige man uit de Deventer wijk het Rode Dorp aangehouden voor een viertal autobranden tijdens de jaarwisseling in diezelfde wijk. Of deze persoon nog steeds vast zit of inmiddels alweer is vrijgelaten is bij ons momenteel niet bekend.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *