Fietsend kind geschept op ‘De Knoop’ in Deventer, Holterweg dicht

Fietsend kind geschept op ‘De Knoop’ in Deventer, Holterweg dicht

DEVENTER – Op de Holterweg ter hoogte van kruispunt ‘De Knoop’ is een overstekend kind geschept door een automobilist. Het kind is met onbekende verwondingen naar het ziekenhuis gebracht. Hoe het mis kon gaan op de kruising met verkeerslichten is niet bekend, de politie doet onderzoek. De auto raakte fors beschadigd en moet worden afgesleept. De Holterweg was enige tijd afgesloten vanuit het centrum richting Colmschate. Opvallend genoeg gebeurde er zaterdagavond ook een ongeval op De Knoop, tussen 2 personenauto’s. Ook toen zat de Holterweg richting Colmschate lange tijd dicht. Vermoedelijk reed een van de auto’s door rood.

Abonneer je op dit kanaal en volg ons ook op Instagram (instagram.com/112nieuwsDeventer) of Facebook (facebook.com/IncidentDeventerNU)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *