400 man bij lawaaiprotest ‘Klimaatalarm’ op de Brink in Deventer, demonstratie rustig verlopen

400 man bij lawaaiprotest ‘Klimaatalarm’ op de Brink in Deventer, demonstratie rustig verlopen

DEVENTER – In steden door het hele land werd om 3 uur een lawaaiprotest gehouden om aandacht te vragen voor het klimaat. Ook op de Brink in Deventer verzamelden zich vanaf het middaguur honderden mensen voor het protest. Vlak voor 3 uur schatte de coördinator van de politie dat er zo’n 400 mensen op het plein aanwezig waren. De politie complimenteerde de organisatie en aanwezigen, er werd netjes anderhalve meter afstand gehouden en de demonstratie verliep orderlijk. Het lawaaiprotest hield rond de 5 minuten aan, waarna de organisatie iedereen bedankte voor de aanwezigheid en het plein snel weer leegstroomde.

Abonneer je op dit kanaal en volg ons ook op Instagram (instagram.com/112nieuwsDeventer) of Facebook (facebook.com/IncidentDeventerNU)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *