Paniek op station Deventer om mogelijke onwelwording in trein: blijken jongeren in diepe slaap

Paniek op station Deventer om mogelijke onwelwording in trein: blijken jongeren in diepe slaap

DEVENTER – De hulpdiensten rukten vanochtend massaal uit naar station Deventer vanwege een mogelijke onwelwording in een trein. NS-personeel had 4 jongemannen in een zeer diepe slaap in de trein aangetroffen en de heren reageerden erg verdwaasd op het wakker maken door de conducteurs. Die vertrouwden de situatie niet en vermoedden dat de heren wellicht onwel waren geworden. De brandweer werd opgeroepen om metingen uit te voeren en er kwam een ambulance ter plaatse om de betrokkenen te controleren. Uiteindelijk kon de brandweer niets meten in de trein en bleek ook medisch alles in orde met de jongens. De politie heeft de jongeren daarna nog even apart genomen in een ruimte op het station voor verhoor. Een agent geeft aan dat de heren naar alle waarschijnlijkheid wat slaap hebben gemist vannacht en dit in de trein hebben ingehaald. Hoe het kwam dat ze in zo’n diepe slaap zijn laat de politie zich niet over uit. De jongens konden zonder consequenties met de eerstvolgende trein hun reis vervolgen. Het treinverkeer had lichte hinder, door alle consternatie had de betreffende trein zoveel vertraging opgelopen dat deze uit de dienstregeling werd geschrapt.

Abonneer je op dit kanaal en volg ons ook op Instagram (instagram.com/112nieuwsDeventer) of Facebook (facebook.com/IncidentDeventerNU)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *