Holterweg dicht na forse aanrijding ter hoogte van De Knoop

Holterweg dicht na forse aanrijding ter hoogte van De Knoop

DEVENTER – Op de Holterweg (N344) ter hoogte van ‘De Knoop’ vond vanavond rond 18:45 uur een aanrijding plaats tussen 2 personenauto’s. De zwarte auto kwam vanuit het centrum en reed over de Holterweg richting Colmschate. De blauwe auto kwam uit tegengestelde richting en sloeg linksaf richting de Zweedsestraat / N348. Een van de bestuurders reed hierbij door rood met een forse aanrijding tot gevolg. De kruising lag bezaaid met brokstukken van de auto en werd deels afgesloten, verkeer kon niet meer richting Colmschate. In beide auto’s gingen de airbags af, maar niemand raakte gewond en er hoefde geen ambulance ter plaatse te komen. 1 van de betrokkenen is voor de zekerheid nog wel even langs de spoedpost gereden. De beide voertuigen zijn afgesleept met een berger. De weg was rond 20 uur weer vrij.

Abonneer je op dit kanaal en volg ons ook op Instagram (instagram.com/112nieuwsDeventer) of Facebook (facebook.com/IncidentDeventerNU)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *