Vrachtwagentje waait van dijk tussen Deventer en Zwolle

Vrachtwagentje waait van dijk tussen Deventer en Zwolle

DEVENTER – Op de IJsseldijk (N337) tussen Deventer en Zwolle, net buiten Deventer, is rond het middaguur een vrachtwagentje van de dijk gewaaid. Volgens de bestuurder, die onderweg was vanuit Zwolle naar Deventer, ging het allemaal net goed met de wind. In Olst maakte hij een tussenstop om nog wat uit te laden en blijkbaar was hij daarna te licht, want tussen Olst en Deventer waaide het vrachtwagentje om. Er was op dat moment net geen tegenligger, waardoor er geen andere voertuigen beschadigd raakten. Ook de bestuurder van het vrachtwagentje bleef ongedeerd en kon zelf uit de cabine klimmen. 2 bergingsvoertuigen gaan proberen de wagen weer rechtop te zetten, waarna deze wordt afgevoerd.

Abonneer je op dit kanaal en volg ons ook op Instagram (instagram.com/112nieuwsDeventer) of Facebook (facebook.com/IncidentDeventerNU)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *