Moeilijk bereikbare schuur in brand op Zandweerd Deventer

Moeilijk bereikbare schuur in brand op Zandweerd Deventer

DEVENTER – De brandweer heeft de handen vol gehad aan een brand in een schuurtje aan de Gerhard ter Borchstraat in Deventer. De woningen aan deze straat in de wijk Zandweerd worden gerenoveerd en staan grotendeels leeg. Een naastgelegen straat was ingericht als bouwterrein, waardoor het voor de brandweer moeilijk was om de betreffende achtertuin te bereiken. Een steeg die naar de achtertuin moest leiden was geblokkeerd met bouwmaterialen, waardoor de brandweer via de tuin van een buurman over de schutting moest klimmen. Naast de brandende schuur stond een kantoorunit van de aannemer. Het vuur was overgeslagen naar een van units, maar er ontstond daar slechts lichte schade. De brandweer heeft de kantoorunits opengebroken om goed te kunnen blussen. Over de oorzaak is nog niets bekend. De politie gaat onderzoek doen met behulp van camerabeelden van de bouwplaats.

Abonneer je op dit kanaal en volg ons ook op Instagram (instagram.com/112nieuwsDeventer) of Facebook (facebook.com/IncidentDeventerNU)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *