Man gewond na val van steiger op bouwplaats Lochem, traumaheli geland

Man gewond na val van steiger op bouwplaats Lochem, traumaheli geland

LOCHEM – Een 61-jarige man uit Zeddam is dinsdagmiddag van een rolsteiger gevallen tijdens schilderwerkzaamheden op de zolderverdieping van een woning in Lochem. Het ongeluk vond plaats aan de Nelson Mandelastraat, een straat – wijkje in aanbouw. Het slachtoffer is met hulp van een hoogwerker van de brandweer uit een dakraam van de woning gehaald. Naast 2 ambulances werd er ook een traumaheli ingezet, deze landde op een grasveld bij een schuin tegenover de bouwplaats gelegen uitvaartcentrum. De man is met onbekende verwondingen per ambulance naar het ziekenhuis in Enschede gebracht. De trauma-arts uit de heli is met de ambulance meegereden. Omdat er ook een middelbare school vlakbij ligt trok de helikopter veel bekijks van jongeren. De bouwplaats was korte tijd afgesloten om de hulpdiensten de ruimte te geven en omstanders op afstand te houden.

Abonneer je op dit kanaal en volg ons ook op Instagram (instagram.com/112nieuwsDeventer) of Facebook (facebook.com/IncidentDeventerNU)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *