Man zwaargewond na val van menwagen Schalkhaar

Man zwaargewond na val van menwagen Schalkhaar

SCHALKHAAR – Rond 11:40 uur is een man zwaargewond geraakt bij een ongeval met een menwagen die achter een paard zat. Dit gebeurde bij een woning aan de Avergoorsedijk in buurtschap Averlo. Volgens de politie ging het mis toen het paard op hol sloeg, waardoor de wagen kantelde. Een traumahelikopter werd opgeroepen voor assistentie en landde naast het incident. Agenten haalden de paarden uit voorzorg weg bij de boerderij en verplaatsten ze naar een ander weiland, zodat ze niet opnieuw op hol zouden slaan van de landende traumahelikopter. De politie verklaart dat de man met ernstige verwondingen is overgebracht naar het ziekenhuis. De arts uit de traumaheli is meegereden met de ambulance, de traumaheli pikt de arts bij het ziekenhuis weer op.

Abonneer je op dit kanaal en volg ons ook op Instagram (instagram.com/112nieuwsDeventer) of Facebook (facebook.com/IncidentDeventerNU)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *