Brand bij kantoorgroothandel Stamacon aan de Hanzeweg in Deventer

Brand bij kantoorgroothandel Stamacon aan de Hanzeweg in Deventer

DEVENTER – Rond 5:50 uur werd er brand gemeld bij Stamacon aan de Hanzeweg. De brandweer schaalde direct op naar Middelbrand en rukte met 3 blusvoertuigen, een waterwagen en hoogwerker uit. Ter plaatse bleek de brand uitslaand te zijn. Het bedrijf bestaat uit 2 geschakelde loodsen met een aanbouw. In ieder geval de aanbouw is volledig uitgebrand. Hoe de schade aan de loodsen met onder andere bureaus en kantoorstoelen is, is nog niet duidelijk. De brandweer is nog bezig met blussen.

Abonneer je op dit kanaal en volg ons ook op Instagram (instagram.com/112nieuwsDeventer) of Facebook (facebook.com/IncidentDeventerNU)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *