Kapotte trein zorgt voor overlast op spoor rond Deventer

Kapotte trein zorgt voor overlast op spoor rond Deventer

DEVENTER / BATHMEN – Een kapotte trein leidt tot veel getoeter en gesloten overwegen. Vanwege stilstaande treinen zitten een aantal overwegen dicht, het gaat om de Nieuwedijk, Gooikersdijk, Starinksweg, Aarninksweg en de N344/Holterweg. In één richting kunnen treinen nog wel rijden, die vanwege de veiligheid overwegen toeteren passeren. Het geluid is in Deventer en Bathmen goed te horen.Doorgaand verkeer tussen Deventer en Holten kan omrijden via Bathmen, de overweg in de Koekendijk is wel vrij. Fietsers tussen Bathmen / Colmschate en De Vijfhoek moeten omrijden via de tunnel bij station Colmschate. Desondanks negeren veel weggebruikers de gesloten spoorbomen en steken ze toch het spoor over.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *