Vrachtwagen in brand langs de A50 Apeldoorn – Arnhem

Vrachtwagen in brand langs de A50 Apeldoorn – Arnhem

APELDOORN-BEEKBERGEN – Op de parkeerplaats De Brink bij het tankstation langs de A50 tussen Apeldoorn en Arnhem is vanmiddag de cabine van een vrachtwagen in vlammen opgegaan. De brand ontstond tijdens het rijden. De chauffeur kon zijn combinatie op de toegangsweg naar de parkeerplaats tot stoppen brengen en bleef bij de brand ongedeerd. De brand ging gepaard met flinke rookwolken en forse vlammen, die vanuit een groot deel van Apeldoorn en de omliggende snelwegen te zien waren. De brandweer had de brand snel onder controle. Rijkswaterstaat heeft de afrit naar de verzorgingsplaats en het tankstation tijdelijk afgesloten. Vanwege de hevige rookontwikkeling gold er een snelheidsbeperking op de A50. De cabine van de vrachtwagen is volledig uitgebrand, een deel van de trailer is ook aangestraald maar grotendeels gespaard gebleven. De trailer was leeg. Wat de oorzaak van de brand is, is op dit moment nog onbekend. De vrachtwagencombinatie wordt afgesleept.

Abonneer je op dit kanaal en volg ons ook op Instagram (instagram.com/112nieuwsDeventer) of Facebook (facebook.com/IncidentDeventerNU)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *