Weg besmeurd met voorstrijkmiddel na aanrijding op N348 tussen Deventer en Raalte

Weg besmeurd met voorstrijkmiddel na aanrijding op N348 tussen Deventer en Raalte

DEVENTER – Op de N348 is een flinke puinhoop ontstaan na een aanrijding tussen een busje en personenauto. Beide kwamen vanaf Deventer en het busje wilde linksaf slaan richting Abdij Sion. De automobilist zag dit te laat en reed vol achterin de bus. Het busje, van een stucadoorsbedrijf, raakte flink beschadigd. Een grote hoeveelheid voorstrijkmiddel liep uit de bus en kwam op het wegdek terecht. Een speciaal bedrijf uit Zwolle moest eraan te pas komen om de weg weer schoon te krijgen. Er kwam een ambulance ter plaatse vanwege mogelijk letsel, maar geen van de inzittenden hoefde mee naar het ziekenhuis. De beide voertuigen zijn afgesleept. Vanwege het besmeurde wegdek en de schoonmaakwerkzaamheden stond er de hele ochtendspits een lange file vanuit Raalte richting Deventer. Verkeer werd om-en-om langs het ongeval geleid.

Abonneer je op dit kanaal en volg ons ook op Instagram (instagram.com/112nieuwsDeventer) of Facebook (facebook.com/IncidentDeventerNU)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *