5 gewonden bij ongeval op de A1 bij Apeldoorn

5 gewonden bij ongeval op de A1 bij Apeldoorn

APELDOORN – Bij een ongeval tussen 2 personenauto’s zijn 4 volwassenen en een kind gewond geraakt, en allen overgebracht naar het ziekenhuis. Het ging mis tussen de afritten Apeldoorn Zuid en Hoenderloo. Door onbekende oorzaak kwam de Audi tot stilstand, waarna de Volkswagen er achterop knalde. Mogelijk is een technische mankement aan de Audi de oorzaak, de auto is daarom in beslag genomen. In de Volkswagen zaten een man en een vrouw, in de Audi een man, vrouw en kind. Er kwamen 3 ambulances en een OVD-G ter plaatse om de slachtoffers te behandelen en plaatsing in ziekenhuizen te coördineren. Alle 5 betrokkenen zijn per ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Na anderhalf uur was de weg weer vrij.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *