Grootschalig politie / FO onderzoek bij woning Lebuïnuslaan Deventer na verdwijning 29-jarige man

Grootschalig politie / FO onderzoek bij woning Lebuïnuslaan Deventer na verdwijning 29-jarige man

UPDATE 2: DEVENTER – De politie is op zoek naar specifieke dashcambeelden in het onderzoek naar de vermiste man uit Apeldoorn. Inmiddels is bekend gemaakt dat het gaat om de 29-jarige Ercan Özturk. De politie vraagt om de hulp van burgers in dit onderzoek en is op zoek naar specifieke getuigen en passanten. De man is zondag 28 maart 2021 in de loop van de middag uit zijn woning in Apeldoorn vertrokken en is daar niet teruggekeerd. De afgelopen dagen heeft de politie onderzoek gedaan, ondermeer in een appartement aan de Lebuïnuslaan in Deventer. Dit heeft nog niet geleid tot de verblijfplaats van de man. De politie is op zoek naar specifieke getuigen die zondag 28 maart tussen 16.00 uur en 20:00 uur op de N344 hebben gereden. Dit is de provinciale weg tussen Apeldoorn en Deventer via Twello en Teuge. De politie zoekt mensen die, in beide richtingen, op deze weg hebben gereden en in het bezit zijn van opnamen door bijvoorbeeld een dashcam. Heeft u beelden gemaakt op dit tijdstip? Deel deze dan met de politie. U kunt contact opnemen via 0900-8844 anoniem via Meld Misdaad Anoniem 0800-7000. De politie gaat door met het onderzoek van de vermiste Ercan Özturk. Agenten spreken met getuigen, doen buurtonderzoek, kijken camerabeelden uit en lopen binnengekomen tips na, om zo een tijdlijn te kunnen maken waar de vermiste man het laatst is geweest. De politie doet de oproep aan mensen die meer informatie hebben, hoe klein dan ook, om dit met de politie te delen. Elk detail kan belangrijk zijn in het onderzoek.

UPDATE 1: DEVENTER – Het grootschalige politieonderzoek aan de Lebuinuslaan is na 2 dagen afgerond. In de zoektocht naar de verdwenen man uit Apeldoorn is vrijdag en zaterdag onderzoek gedaan door agenten en de Forensische Opsporing. De politie kan nog geen resultaten van het onderzoek delen. De vermiste man is nog niet gevonden. De politie gaat verder met het onderzoek naar de verdwenen man, er wordt onder andere met getuigen gesproken die de man voor het laatst hebben gezien. De politie roept mensen op om beelden van beveiligingscamera’s of dashcams van passanten te delen. Het gaat dan om beelden van zondag 28 maart jl. Herkent u de man of heeft u andere informatie die van belang kan zijn voor het onderzoek? Neem dan contact op met het rechercheteam via 0900-8844 of via het tipformulier. Liever anoniem? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.

APELDOORN/DEVENTER – De politie is een uitgebreid onderzoek gestart naar de vermissing van een 29-jarige man uit Apeldoorn. De politie maakt zich zorgen over de man. Het vermoeden bestaat dat de man niet vrijwillig vertrokken is. De man is zondag 28 maart 2021 aan het begin van middag uit zijn woning in Apeldoorn vertrokken en daar niet teruggekeerd. Zijn partner heeft zijn vermissing zondagavond gemeld bij de politie. De afgelopen dagen heeft de politie onderzoek gedaan. Dit heeft nog niet geleid tot de verblijfplaats van de man. De man is zondag in de middag in Deventer geweest in de omgeving van de Lebuïnuslaan en daar voor het laatst gezien. Daarna is de man niet meer gezien. De politie is vrijdagmiddag 2 april gestart met een groot buurtonderzoek in Deventer. Hierbij wordt ook een woning aan de Lebuinuslaan doorzocht. Getuigenoproep Het signalement van de man luidt als volgt: – Lichtgetinte huidskleur – Kaalgeschoren hoofd – 1.70 m. lang, gezet postuur – Donkerblauwe spijkerbroek, zwarte schoenen, donkerblauwe jas (merk Stone Island), zwart petje – De vermiste draagt meestal een petje.

Abonneer je op dit kanaal en volg ons ook op Instagram (instagram.com/112nieuwsDeventer) of Facebook (facebook.com/IncidentDeventerNU)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *