Meerdere voertuigen in vangrail op A1 na gladheid door sneeuw

Meerdere voertuigen in vangrail op A1 na gladheid door sneeuw

DEVENTER / APELDOORN – Op de A1 tussen Deventer en Apeldoorn is het wegdek helemaal wit van de sneeuw. Op het viaduct met de N790 leidt dit tot een plakkaat ijs op het brugdek, waardoor in beide richtingen auto’s in de vangrail zijn beland. In beide gevallen werd er een rijstrook afgesloten, wat tot file leidt. Omdat vervolgens de rijstrook niet ‘schoon’ wordt gereden is eerst een strooiwagen met sneeuwschuiver nodig om de weg berijdbaar te maken. Er raakte niemand gewond, de voertuigen zijn afgesleept.

Abonneer je op dit kanaal en volg ons ook op Instagram (instagram.com/112nieuwsDeventer) of Facebook (facebook.com/IncidentDeventerNU)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *