Brandweer rukt uit met duikers en boot na aantreffen kleding naast vijver in Deventer

Brandweer rukt uit met duikers en boot na aantreffen kleding naast vijver in Deventer

DEVENTER – De brandweer is vanmiddag groot uitgerukt na een melding van een persoon te water in een vijver aan de Johannes van Vlotenlaan. Op een bankje naast de vijver lag een stapeltje kleren en een accu van een elektrische fiets. Een omstander hoorde een plonzend geluid en vermoedde dat er wellicht iemand in het water lag. Bij aankomst van de hulpdiensten meldden zich al snel meerdere buurtbewoners die vertelden dat de kleren er al sinds gisteren lagen. Bij nadere inspectie bleek het ook alleen een stapel broeken te zijn. Voor de zekerheid zijn de duikers van de brandweer toch nog het water in gegaan en hebben een deel van de vijver doorzocht, maar niemand aangetroffen. De inzet van de hulpdiensten trok veel bekijks uit de naastgelegen woonwijk.

Abonneer je op dit kanaal en volg ons ook op Instagram (instagram.com/112nieuwsDeventer) of Facebook (facebook.com/IncidentDeventerNU)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *