Ruim 100 Eaglessupporters zwaaien spelersbus uit bij A1 voorafgaand aan wedstrijd tegen NAC

Ruim 100 Eaglessupporters zwaaien spelersbus uit bij A1 voorafgaand aan wedstrijd tegen NAC

DEVENTER – Ruim 100 supporters hebben met een sfeeractie bij de A1 de spelersbus van Go Ahead Eagles uitgezwaaid, voorafgaand aan de wedstrijd tegen NAC Breda. De supporters verzamelden zich bij de MacDonalds aan de Zutphenseweg en maakten bij aankomst van de bus een erehaag met fakkels. Na enkele minuten kon de bus de weg vervolgen en was de weg weer vrij. De politie hield een oogje in het zeil, maar stond de actie verder toe.

Abonneer je op dit kanaal en volg ons ook op Instagram (instagram.com/112nieuwsDeventer) of Facebook (facebook.com/IncidentDeventerNU)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *