Kop-staart aanrijding op N348 Deventer – Epse zorgt voor lange files

Kop-staart aanrijding op N348 Deventer – Epse zorgt voor lange files

EPSE – Bij een ongeval op de N348 is veel verkeershinder ontstaan. Een auto die linksaf wilde slaan stond stil op de rijbaan. 3 voertuigen daarachter stopten op tijd, maar de vierde zag zijn voorgangers te laat en knalde er achterop. Vervolgens schoten alle wagens tegen elkaar aan. Er werd 1 persoon nagekeken door ambulancepersoneel, maar er hoefde niemand mee naar het ziekenhuis. Het ongeval zorgde voor veel hinder en in beide richtingen een lange file tussen Deventer en Gorssel. De politie leidde het verkeer om-en-om langs het ongeval. Meerdere voertuigen zijn afgesleept.

Abonneer je op dit kanaal en volg ons ook op Instagram (instagram.com/112nieuwsDeventer) of Facebook (facebook.com/IncidentDeventerNU)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *