Snorfietser overleden na aanrijding met PostNL bezorgbus op rotonde in Brummen

Snorfietser overleden na aanrijding met PostNL bezorgbus op rotonde in Brummen

BRUMMEN – Op de rotonde van de Zutphensestraat met de Vulcanusweg is een snorfietser om het leven gekomen. De bestuurder reed op het fietspad van de rotonde en werd geschept door een bestelbus die de rotonde verliet. De snorfiets kwam klem onder de bus te zitten en het geheel kwam meters voorbij de rotonde tot stilstand. Een traumahelikopter en 3 ambulances werden ingezet, maar hulp mocht niet meer baten. Een passagier die achterop zat bij de snorscooter raakte slechts licht gewond en is ter controle naar het ziekenhuis gebracht. De brandweer heeft schermen rond de locatie van het ongeval geplaatst. De Zutphenseweg was lange tijd dicht voor uitgebreid politie-onderzoek. De bestuurder van de bus is aangehouden, een standaard procedure bij dodelijke aanrijdingen. De pakketten mochten zo lang het onderzoek duurde niet worden overgeladen naar een collega.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *