Busje verliest wiel bij kop staart aanrijding N35 Raalte

Busje verliest wiel bij kop staart aanrijding N35 Raalte

Een automobilist is vanochtend rond 07.00 uur achter op een busje geknald op de N35 in Raalte. De bestuurder van de auto is naar het ziekenhuis gebracht. Beide voertuigen hebben flinke schade en moesten door een berger worden afgevoerd. Verkeer tussen Nijverdal en Zwolle liep vertraging op door het ongeval. Er was in de ochtend afwisselend slechts één rijstrook per rijrichting beschikbaar. Er stond daardoor een file van 4 kilometer. Ook de Ommerweg – van Ommen naar Deventer – moest het verkeer rekening houden met extra reistijd. De vertraging bedroeg ongeveer 15 minuten. De weg is rond 08.45 uur weer vrijgegeven.

Abonneer je op dit kanaal en volg ons ook op Instagram (instagram.com/112nieuwsDeventer) of Facebook (facebook.com/IncidentDeventerNU)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *