Diefstal met geweld bij Hans Anders Deventer, politie zet burgernet in

Diefstal met geweld bij Hans Anders Deventer, politie zet burgernet in

DEVENTER – Bij de Hans Anders aan de Keizerstraat is een winkeldiefstal uitgelopen op een worsteling tussen dader en personeel. De dader heeft uiteindelijk zijn buit laten vallen en is de winkel ontvlucht. Het personeel raakte niet gewond, maar de bril raakte wel zodanig beschadigd dat deze niet meer verkocht kan worden. Rond 13:30 uur kreeg de politie melding van de poging tot diefstal bij de opticien. Kort daarop werd Burgernet ingezet met het verzoek uit te kijken naar een man van 50 à 55 jaar, 1.90 meter lang, blank, met een normaal postuur en grijs haar. De man draagt een legerjas met capuchon of hoge kraag en is mogelijk op de fiets. Wie tips heeft of de man ergens ziet wordt verzocht 112 te bellen. De politie rijdt met meerdere eenheden door en rond de binnenstad op zoek naar de dader. Via Burgernet zijn al enkele tips binnen gekomen, maar deze hebben niet tot een aanhouding geleid.

Abonneer je op dit kanaal en volg ons ook op Instagram (instagram.com/112nieuwsDeventer) of Facebook (facebook.com/IncidentDeventerNU)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *