300 supporters zwaaien spelers GAE uit voor wedstrijd tegen Graafschap

300 supporters zwaaien spelers GAE uit voor wedstrijd tegen Graafschap

DEVENTER – Zo’n 300 supporters hebben de Zutphenseweg in vuur en vlam gezet om de spelers van Go Ahead Eagles steun te betuigen voorafgaand aan de wedstrijd tegen De Graafschap. Toen de spelersbus passeerde werden tientallen fakkels afgestoken, waardoor er een enorm rood, geel en zwart rookgordijn ontstond. Door de oploop van enthousiaste fans moest de bus even blijven staan, maar na enkele minuten feestvieren maakten de supporters ruimte en kon de bus vertrekken. Go Ahead Eagles speelt vandaag om 12:15 uur uit tegen de Graafschap in Doetinchem. Tussen beide clubs is sprake van een behoorlijke rivaliteit.

Abonneer je op dit kanaal en volg ons ook op Instagram (instagram.com/112nieuwsDeventer) of Facebook (facebook.com/IncidentDeventerNU)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *