Autobrand Gerhard Ter Borchstraat Deventer

Autobrand Gerhard Ter Borchstraat Deventer

DEVENTER – Aan de Gerhard ter Borchstraat in de wijk Zandweerd is vannacht een auto in vlammen opgegaan. De brandweer kreeg de melding iets voor middernacht binnen. Bij aankomst sloegen de vlammen al uit de motorkap en was het voertuig niet meer te redden. Andere auto’s raakten niet beschadigd en het vuur sloeg ook niet over naar een schutting. Voor de zekerheid heeft de brandweer de schutting nat gemaakt. De politie gaat uit van brandstichting en doet onderzoek. Wie iets verdachts heeft gezien rond het tijdstip van de brand wordt verzocht contact op te nemen met de politie. Het is de laatste weken onrustig in dit stukje van de wijk. 4 weken geleden ging verderop aan de Gerhard ter Borchstraat een schuur in vlammen op. 9 dagen werd er brand gesticht aan de Hendrick ter Bruggenstraat, een straat naast de Gerhard ter Borchstraat.

Abonneer je op dit kanaal en volg ons ook op Instagram (instagram.com/112nieuwsDeventer) of Facebook (facebook.com/IncidentDeventerNU)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *