Jong meisje gewond na val uit raam Deventer, traumahelikopter geland

Jong meisje gewond na val uit raam Deventer, traumahelikopter geland

DEVENTER – Een jong meisje is vanochtend uit een raam gevallen in de Willem Kloosstraat in Deventer. Op het evenemententerrein aan de Roland Holstlaan is een traumahelikopter geland. Medisch personeel van de heli verleende assistentie, waarna het kind naar het ziekenhuis gebracht. De politie gaat uit van een ongeval, maar heeft vanwege de standaardprocedure bij dit soort ernstige incidenten wel een eerste onderzoek op locatie uitgevoerd.

Abonneer je op dit kanaal en volg ons ook op Instagram (instagram.com/112nieuwsDeventer) of Facebook (facebook.com/IncidentDeventerNU)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *