4 auto’s knallen op elkaar op N348 bij Eefde

4 auto’s knallen op elkaar op N348 bij Eefde

EEFDE – Op de N348 tussen Gorssel en Zutphen is een kop-staart aanrijding met 4 voertuigen gebeurd. Een automobiliste kwam vanuit Gorssel en wilde linksaf slaan richting de Scheuterdijk, waarvoor ze stilstond op de weg. Achteropkomend verkeer zag dit over het hoofd, waardoor er 3 auto’s achterop knalden. Alle inzittenden zijn nagekeken door ambulancepersoneel, maar niemand hoefde mee naar het ziekenhuis. De auto’s raakten zwaar beschadigd en zijn allemaal afgesleept. Omdat er 2 bergingsvoertuigen nodig waren duurde het bijna 2 uur voor de weg weer vrij was, met lange files in beide richtingen tot gevolg. Verkeer werd door de politie om-en-om langs het ongeval geleid.

Abonneer je op dit kanaal en volg ons ook op Instagram (instagram.com/112nieuwsDeventer) of Facebook (facebook.com/IncidentDeventerNU)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *