Wielrenner geschept door auto en zwaargewond afgevoerd met traumaheli

Wielrenner geschept door auto en zwaargewond afgevoerd met traumaheli

DEVENTER/HOLTEN – Een wielrenner is vanmorgen ernstig gewond geraakt bij een aanrijding op de Groenedijk, in het buitengebied tussen Deventer en Holten. De politie geeft aan dat een automobilist in een scherpe bocht te veel de binnenbocht nam en waarschijnlijk de wielrenner over het hoofd zag. De wielrenner werd geraakt door de spiegel en belandde in een naastgelegen sloot. De man heeft ernstig hoofdletsel opgelopen en is daarom met de traumaheli naar het ziekenhuis MST in Enschede gebracht. De Verkeersongevallen Analyse (VOA) van de politie gaat verder onderzoek doen naar het ongeval, de weg blijft nog enige tijd afgesloten. Een tweede wielrenner die meefietste bleef ongedeerd.

Abonneer je op dit kanaal en volg ons ook op Instagram (instagram.com/112nieuwsDeventer) of Facebook (facebook.com/IncidentDeventerNU)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *