Automobilist crasht tegen geparkeerde vrachtwagen op de dijk (N337) bij Olst

Automobilist crasht tegen geparkeerde vrachtwagen op de dijk (N337) bij Olst

OLST – Op de dijk tussen Olst en Deventer is een personenauto uit de bocht gevlogen. Dit gebeurde ter hoogte van een parkeerplaats, waar een vrachtwagen geparkeerd stond. De auto knalde vol tegen de vrachtwagen aan en draaide 180 graden. De auto raakte zwaar beschadigd en de airbags gingen af. De bestuurster van de auto raakte gewond en is met de ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Hoe het precies mis kon gaan is niet bekend, de politie onderzoekt het ongeval. De auto wordt afgesleept, van de vrachtwagen is een band lek geraakt welke vervangen zal moeten worden voor de vrachtwagen weer verder kan.

Abonneer je op dit kanaal en volg ons ook op Instagram (instagram.com/112nieuwsDeventer) of Facebook (facebook.com/IncidentDeventerNU)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *