2 auto’s in brand gestoken vlak voor jaarwisseling in Deventer

2 auto’s in brand gestoken vlak voor jaarwisseling in Deventer

DEVENTER – Rond de Ceintuurbaan zijn binnen enkele minuten 2 auto’s aangestoken. De eerste melding kwam rond 23:30 uur binnen bij de brandweer. Op het Spijkerpad stond een bestelbusje in brand. Bij aankomst van de brandweer meldde zich meteen een omstander op een scooter, dat 2 straten verderop nóg een brand was. Aan de Tichlerstraat bleek een personenauto in lichterlaaie te staan. De brandweer liet een tweede blusvoertuig komen zodat beide branden gelijktijdig geblust konden worden. Ook stond een watertankwagen paraat voor extra aanvoer van bluswater. In beide gevallen wordt vermoed dat er vuurwerk in de grill van de auto’s is gedaan. De beide voertuigen zijn volledig uitgebrand. De politie doet onderzoek en vraagt getuigen zich te melden. Ook is de politie op zoek naar camerabeelden uit de omgeving. Het is aannemelijk dat beide branden door dezelfde (groep) daders zijn aangestoken.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *