Auto rijdt vol in op schoolgebouw De Boerhaave Deventer

Auto rijdt vol in op schoolgebouw De Boerhaave Deventer

DEVENTER – Rond 16:00 uur is een auto met volle snelheid tegen een muur van het Etty Hillesum Lyceum, locatie Boerhaave (Herman Boerhavelaan) gereden. Aan de sporen en schade is te zien dat de auto met flinke snelheid moet hebben gereden. De motorkap is volledig ingedeukt en in de voorruit zitten grote barsten. Ook zijn de airbags afgegaan. Rondom de banden liggen allemaal restanten, wat erop duidt dat er nog lange tijd gas is gegeven terwijl de auto al tegen de muur stond. Er kwamen twee ambulances, om de bestuurster en bijrijder te controleren. Uiteindelijk hoefde alleen de bestuurster naar het ziekenhuis, de bijrijder is wel gecontroleerd in de ambulance maar hoefde niet mee. Hoe het ongeval kon gebeuren is nog niet duidelijk. De politie doet onderzoek en heeft daarvoor ook de Verkeers Ongevallen Analyse ingeschakeld. Hoe groot de schade aan het gebouw is, is nog niet bekend. Er waren mensen in het schoolgebouw, maar niet in het lokaal waar de auto tegenaan reed. Abonneer je op dit kanaal en volg ons ook op Instagram (instagram.com/112nieuwsDeventer) of Facebook (facebook.com/IncidentDeventerNU)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *