Gewonde moet half uur wachten op ambulance bij aanrijding Zutphen

Gewonde moet half uur wachten op ambulance bij aanrijding Zutphen

ZUTPHEN – Bij een ongeval op de kruising van de Kanonsdijk met de Weg naar Voorst (N345) in Zutphen heeft, ondanks de verkeerslichten, een frontale aanrijding plaatsgevonden. De politie bevestigt dat een van de partijen door rood is gereden en zoekt uit wie. In beide auto’s zat alleen een bestuurder. Een van beide raakte gewond en moest worden onderzocht door ambulancepersoneel Het duurde echter ruim 30 minuten voor de ambulance ter plaatse was. Waarom de ambulance zo laat was konden agenten ter plaatse niet aangeven. De gewonde bestuurder werd tijdens het wachten warmgehouden met isolatiefolie, dekens en een muts. Nadat de ambulance was gearriveerd is de man behandeld en meegenomen naar het ziekenhuis. Beide auto’s raakten zwaar beschadigd en zijn afgesleept. Verkeer had forse hinder van het ongeval, de kruising was grotendeels geblokkeerd. Abonneer je op dit kanaal en volg ons ook op Instagram (instagram.com/112nieuwsDeventer) of Facebook (facebook.com/IncidentDeventerNU)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *