Fietsster ernstig gewond bij valpartij langs Vordenseweg Warnsveld, traumaheli geland

Fietsster ernstig gewond bij valpartij langs Vordenseweg Warnsveld, traumaheli geland

WARNSVELD – Op het fietspad van de Vordenseweg (N319) nabij de kruising Geesinkweg in Warnsveld is zondagavond een fietsster ernstig gewond geraakt na een val. Een traumahelikopter kwam ter plaatse. Het ongeluk gebeurde rond 19.15 uur. Een automobilist uit Vorden, die onderweg was naar huis, zag de fietsster liggen en keerde direct. Gealarmeerde hulpdiensten waren snel ter plaatse. Ook een traumahelikopter kwam ter plaatse. De fietsster reed in de richting van Warnsveld en kwam door nog onbekende oorzaak ten val. De vrouw is met spoed naar het ziekenhuis gebracht.

Abonneer je op dit kanaal en volg ons ook op Instagram (instagram.com/112nieuwsDeventer) of Facebook (facebook.com/IncidentDeventerNU)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *