Burenruzie in Okkenbroek mondt uit in steekpartij

Burenruzie in Okkenbroek mondt uit in steekpartij

OKKENBROEK – Aan de Oerdijk is vannacht rond 00:10 uur een burenruzie uitgelopen op een steekpartij. Het incident vond plaats bij een grote woning, waar volgens buurtbewoners meerdere appartementen/studio’s zitten. De Officier van Dienst van de politie gaf aan dat 2 buren uit hetzelfde pand ruzie met elkaar kregen, wat escaleerde en waarbij één van hen uiteindelijk een mes of ander voorwerp heeft gepakt en de ander heeft verwond. De politie heeft 1 persoon aangehouden, het slachtoffer is met de ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Het slachtoffer is niet ernstig gewond, hij kon zelf naar de ambulance lopen. De OVD van de politie geeft aan dat de aanleiding van de ruzie niet bekend is. Ook is nog onduidelijk waar precies mee is gestoken. De Forensische Opsporing en Technische Recherche doen onderzoek rond de woningen. Abonneer je op dit kanaal en volg ons ook op Instagram (instagram.com/112nieuwsDeventer) of Facebook (facebook.com/IncidentDeventerNU)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *