Auto tegen boom in Epse: bestuurder ernstig gewond, traumaheli geland

Auto tegen boom in Epse: bestuurder ernstig gewond, traumaheli geland

DEVENTER / EPSE: Donderdagavond rond 21:30 uur is er een ernstig ongeluk gebeurd op de Dortherweg in Epse, net buiten Deventer. Het voertuig knalde tegen een boom. Daarbij raakte één persoon zwaargewond. In de auto zat alleen de bestuurder, zo verklaart de woordvoerder van de brandweer ter plaatse. De auto klapte zijwaarts tegen een boom langs de weg en de boom deukte precies bij het bestuurdersportier de auto in, waarna het slachtoffer enige tijd bekneld zat in de auto. De brandweer heeft de volledige andere zijde uit de auto geknipt om het slachtoffer te kunnen bevrijden. Naast de ambulance en de brandweer werd ook de hulp van een traumahelikopter ingezet. De arts van het Mobiel Medisch Team (MMT) die daarin zat, behandelde het slachtoffer lange tijd in de ambulance bij het ongeval. De ziekenauto is vervolgens met spoed naar het ziekenhuis gereden, de traumaheli is naar het ziekenhuis gevlogen om de MMT-arts daar weer op te pikken. De traumaheli was bij aankomst en vertrek goed te zien en horen vanuit Deventer. De Dortherweg was lange tijd afgesloten voor al het verkeer. De VerkeersOngevallen Analyse (VOA) van de politie doet onderzoek. De politie kon nog niet aangeven wat de oorzaak is geweest. Vermoedt wordt dat gladheid op de bochtige weg een rol heeft gespeeld.

Abonneer je op dit kanaal en volg ons ook op Instagram (instagram.com/112nieuwsDeventer) of Facebook (facebook.com/IncidentDeventerNU)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *