Auto tegen boom op Spanjaardsdijk Schalkhaar/Heeten: bestuurder ernstig gewond, traumaheli geland

Auto tegen boom op Spanjaardsdijk Schalkhaar/Heeten: bestuurder ernstig gewond, traumaheli geland

SCHALKHAAR/HEETEN – Een automobilist is vanmorgen vol tegen een boom gereden op de Spanjaardsdijk tussen Schalkhaar en Heeten. De bestuurder is daarbij ernstig gewond geraakt en met spoed afgevoerd naar het ziekenhuis in Zwolle. De man was van de weg geraakt waarna hij door de berm schoot, daar een boom raakte en aan de andere zijde van het fietspad tegen een andere boom eindigde. De toedracht van het eenzijdige ongeluk is nog niet bekend. De bestuurder moest door de brandweer uit het voertuig worden geknipt. Er waren twee ambulances en een traumahelikopter ter plaatse, waarvan het Mobiel Medisch Team assistentie bood aan het ambulancepersoneel. De man is lange tijd gestabiliseerd in de ambulance op locatie en daarna met spoed overgebracht naar het ziekenhuis in Zwolle. De Officier van Dienst van de politie geeft aan dat de man in kritieke toestand naar het ziekenhuis is gebracht en dat er verder geen personen in de auto zaten. Ook zijn er geen getuigen van het ongeval. De Verkeersongevallen Analyse (VOA) van de politie doet onderzoek. De weg blijft naar verwachting nog tot halverwege de middag afgesloten voor sporenonderzoek en berging. Abonneer je op dit kanaal en volg ons ook op Instagram (instagram.com/112nieuwsDeventer) of Facebook (facebook.com/IncidentDeventerNU)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *