Gladheid: Auto crasht in sloot op Holterweg/ N344 tussen Deventer en Bathmen

Gladheid: Auto crasht in sloot op Holterweg/ N344 tussen Deventer en Bathmen

DEVENTER / BATHMEN – Op de N344 tussen Deventer en Bathmen is vanochtend rond 3:30 uur een automobiliste door gladheid van de weg geraakt. De jonge vrouw kwam uit de richting van Deventer en reed op de 80-kilometerweg richting Bathmen, toen ze in een flauwe bocht ter hoogte van de spoorwegovergang rechtdoor schoot. De auto belandde via de berm in een brede sloot en kwam ín die sloot tegen een boomstam aan. Hierop sloeg de auto nog een keer om en eindigde achterwaarts in de sloot. Een passerende automobilist zag auto-onderdelen op de weg liggen, stopten om te kijken en vonden zo de auto in de sloot. Het slachtoffer kon wonder boven wonder zelfstandig uit de auto en uit de sloot komen. Vervolgens is ze wel met spoed per ambulance naar het Deventer Ziekenhuis gebracht. De brandweer werd opgeroepen vanwege de ogenschijnlijke ernst van het ongeval, maar hoefde voor het slachtoffer niet meer in actie te komen. Wel hebben ze met hydraulisch gereedschap de motorkap opengebroken zodat de accu losgehaald kon worden. Een berger zal de auto weer uit de sloot takelen. Abonneer je op dit kanaal en volg ons ook op Instagram (instagram.com/112nieuwsDeventer) of Facebook (facebook.com/IncidentDeventerNU)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *