Fors ongeval op de kruising Siemelinksweg met afrit Deventer Oost

Fors ongeval op de kruising Siemelinksweg met afrit Deventer Oost

DEVENTER – bij een ongeval onderaan de afrit van de A1 met de Siemelinksweg heeft een aanrijding plaatsgevonden tussen 2 personenauto’s. Een van de voertuigen reed door rood. In beide auto’s zat alleen de bestuurder en geen verdere inzittenden, beide bestuurders zijn naar het ziekenhuis gebracht. Door het ongeval is de Siemelinksweg geblokkeerd voor verkeer wat de stad in wil. Zowel vanuit de richting Apeldoorn als Hengelo is afrit Deventer-Oost niet te gebruiken. Verkeer wordt terug de snelweg op gestuurd richting Deventer Centrum. De VOA doet verder onderzoek naar de oorzaak van het ongeval en zoekt uit wie er door rood heeft gereden.

Abonneer op ons YouTube kanaal en volg ons op Instagram (instagram.com/112nieuwsDeventer) en op Facebook (facebook.com/112DeventerNieuws)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *