Keuken verwoest bij brand in appartement Karel de Grotelaan Deventer

Keuken verwoest bij brand in appartement Karel de Grotelaan Deventer

DEVENTER – Klokslag 21 uur werd de brandweer opgeroepen voor een woningbrand aan de Karel de Grotelaan. Er bleek een flinke brand te woeden in de keuken van een appartement. De brandweer had het vuur snel onder controle, maar de keuken is volledig verwoest. In de rest van de woning is forse roet- en rookschade, waardoor het appartement onbewoonbaar is. In het appartement onder de brand is lichte waterschade, maar niet zo ernstig dat de bewoners er niet kunnen verblijven. Bij het uitbreken van de brand waren er volgens de politie 2 personen in de woning, zij zijn door ambulancepersoneel gecontroleerd maar hoefden niet mee naar het ziekenhuis. De overige bewoners van het appartementencomplex gingen zelfstandig uit voorzorg al de straat op, maar konden spoedig terug naar hun woning.

Abonneer op ons YouTube kanaal en volg ons op Instagram (instagram.com/112nieuwsDeventer) en op Facebook (facebook.com/112DeventerNieuws)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *