Slachtoffer met mes vast in z’n rug de ambulance in bij steekpartij Deventer

Slachtoffer met mes vast in z’n rug de ambulance in bij steekpartij Deventer

DEVENTER – Bij een steekpartij in de Smedenstraat in Deventer is vanavond rond 22 uur een man ernstig gewond geraakt. Op beelden van omstanders, die inmiddels veelvuldig gedeeld worden op sociale media en via Whatsapp, is te zien hoe het slachtoffer met het mes nog in z’n rug de ambulance in wordt geholpen. Zijn shirt is doorweekt van het bloed. Het ging mis in of voor de deur van een pandje op de hoek van de Smedenstraat met de Badhuissteeg, aan de rand van de Deventerse binnenstad, waar veel buitenlandse arbeiders wonen. Volgens overburen was er een hoop geschreeuw en bleek het slachtoffer gestoken. Het slachtoffer heeft tientallen meters gerend met het mes in zijn rug en is ter hoogte van de Dominos pizzeria / ING bank aan het einde van de straat aangetroffen door de politie. De politie heeft de straat volledig afgezet om het bloedspoor veilig te stellen voor onderzoek. De Officier van Dienst van de politie bevestigt dat er 1 persoon is aangehouden en 1 persoon gewond is geraakt. De verdachte sloeg na het incident op de vlucht, maar werd door handhavers van de gemeente gespot in de binnenstad en aangehouden.

Abonneer op ons YouTube kanaal en volg ons op Instagram (instagram.com/112nieuwsDeventer) en op Facebook (facebook.com/112DeventerNieuws).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *